Magunkról....A JBIT webáruházat üzemeltető H-rom Kft. 1992. óta működik. Vállalkozásunk számítástechnikával foglalkozik.


Szolgáltatásaink:

  • - számítástechnikai kereskedelem (webkereskedelem)

  • - szerviz (hardver,szoftver)

  • - számítógép hálózatok kiépítése, felügyelete

  • - internet alapú hálózati technológiák bevezetése és üzemeltetése.


Tevékenységünket elsősorban Jászberényben és annak vonzáskörzetében végezzük. Üzletpolitikánk alapja, a helyi (jászberényi ill. jászsági) vevőink kiszolgálása a lehető legmagasabb színvonalon.


Reméljük: A JBIT webáruház találkozik vevőink igényeivel és elégedettségüket magasabb szintre emeli! Üzletszabályzat


Ön mint felhasználó a www.jbit.hu URL alatt elérhető webáruház (Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket:

1. Üzemeltető adatai

Cégnév/Név:H-rom Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely/Lakcím: 5100 Jászberény Dózsa György út 21.
Telephely: 5100 Jászberény Dózsa György út 21.
Levelezési cím: 5100 Jászberény Dózsa György út 21.
Bankszámlaszám:10300002-45800146-00003285
Adószám:12505674-2-16
Cégjegyzékszám/Nyilvántartási szám: 16-09-006102
E-mail:aruhaz@mail.jbit.hu
Telefon:+36302103326

2. Vásárlás, szerződés

Regisztráció:
A vásárlásra regisztrációval van lehetőség. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót. Az Üzemeltető a sikeres regisztrációról e-mail-t küld Önnek. A sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „A felhasználó adatai részben, az adatok módosítása” menüpont alatt.
A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel az aruhaz@mail.jbit.hu címen kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása:
A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék nettó és bruttó árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.
A kiválasztott terméket a „Kosárba” gombra kattintva helyezheti a „kosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja és feltöltheti a kosarat az Ön által megrendelni kívánt termékekkel. A kosár tartalmát bármikor módosíthatja a kosár részben ill. a részletes kosár lapon az ott található menüpontok és beviteli mezők segítségével.
A „Kosár megtekintése” menüpontra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani. A „Kosár ürítése” gombra kattintva a kosár teljes tartalmát tudja törölni, a sorok végén található X-re kattintva pedig az egyes termékeket távolíthatja el a kosárból.
Ha a kosár tartalmát megfelelőnek találja megkezdheti a rendelés véglegesítését.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása:
A „Megrendelés” gombra kattintva a megrendelés oldalon választhatja ki a fizetési és szállítási módot. A kiválasztott szállítási módhoz tartozó tarifákat az információ menüpont alatt láthatja.
A megrendelés űrlapot csak akkor tudja használni, ha bejelentkezett. Erre a rendszer figyelmezteti.
A megrendelés véglegesítése:
Ha úgy dönt, hogy mégsem véglegesíti megrendelését, a böngésző vissza gombjára kattintva abbahagyhatja a megrendelést.
A „rendelés véglegesítése” gombra klikkelve rendelése lezárásra kerül. Rendelését ezután már nem módosíthatja internetes felületen keresztül.
Ha mégis módosítani szeretne, az információs lapon található telefonszámon a lehető legrövidebb időn belül jelezze. 

Visszaigazolás:
Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik a regisztrált e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb a megrendelés megérkezését követő 24 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.
Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 24 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön rendelését, a rendelés tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

3. Árak
A termék/szolgáltatás mellett fel vannak tüntetve a nettó és a bruttó árak. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb járulékos költségeket, amelyek az "Szállítási feltételek" menüpont alatt vannak feltüntetve.

4. Szállítási és fizetési feltételek.
Az áruátvétellel és fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat az  "Szállítási feltételek"  menüpont alatt találhatja meg.
5. Elállás, termékcsere
Az elállásra vonatkozó szabályokat az adott termék, szolgáltatás figyelembevételével a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza.

6. Jótállás, szavatosság
A termékek jótállása/szavatossága a mellékelt „Garancia” levélen vannak feltüntetve. Ennek hiányában a jótállás a számla alapján érvényesíthető, az üzemeltető telephelyén.

7. Panaszügyintézés
Ön a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti:
E-mail:panasz@mail.jbit.hu
A panaszt az Üzemeletető - a szóbeli panasz kivételével - 30 napon belül email/levél útján válaszolja meg.
Amennyiben nem elégedett a panaszkezeléssel, panaszát benyújthatja az illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál.

8. Adatvédelem
Az üzemeltető tájékoztatja az ügyfelet, hogy a regisztráció nem keletkeztet rendelési 
kötelezettséget. üzemeltető a regisztráció során az ügyfél által megadott adatokat a 
vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, kizárólag az ügyfél által megküldésre kerülő 
rendelések teljesítése érdekében kezeli, tárolja, mindaddig, amíg ügyfél 
regisztrációját jelen internetes oldalon nem törli. Ügyfél jelen általános szerződési 
feltételek elfogadásával önkéntes, tájékoztatáson alapuló és kifejezett hozzájárulását 
adja ahhoz, hogy az üzemeltető az ügyfél által a regisztráció és a megrendelések 
leadása során megadott adatokat ügyfél regisztrációjának törléséig kezelje és tárolja. 

9. Záró rendelkezések
Jelen Üzletszabályzatra a Magyar Köztársaság jogszabályai, különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CXVIII. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései az irányadók.
Az Üzemeltető jogosult jelen Üzletszabályzatot a Felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan.

Érvényesség kezdete: 2012.június.22.
^